Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.9.)

nedeľa, 14. september 2014 10:49 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (14.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Na ceste je dohoda 28-ročného stopéra Garyho Cahilla s londýnskym klubom na ďalšej spolupráci. Malo by pritom ísť o podpis dlhoročnej zmluvy.

CHELSEA: Španielsky ostrostrelec Diego Costa bol len nedávno vyhlásený za hráča mesiaca. Na chuti mu to ale neubralo, práve naopak. Včera zostrelil Swansea City hetrikom a dopomohol k víťazstvu 4:2.

MANCHESTER CITY: Podľa viacerých zdrojov sa manažér Manuel Pellegrini rozhodol ohroziť pozíciu jednotky Joea Harta a bude dávať šancu Willymu Caballerovi, svojmu bývalému zverencovi z Málagy.

MANCHESTER CITY: Po včerajšku zrejme musí Manuel Pellegrini počítať s pokutou. Na adresu hlavného rozhodcu po zápase s Arsenaom (2:2) povedal: „Arbiter mal asi veľmi zlý deň, pretože oba góly sme dostali po jasných fauloch.“ Kritika výkonov rozhodcov je pritom zakázaná.

ARSENAL: The Gunners sa vážne zaujímajú o mladého stredopoliara Adriena Rabiota z Paris Saint-Germain. Ponuka sa ale dá očakávať aj od AS Rímu.

ARSENAL: Fanúšikovia s napätím očakávajú, ako vážne sa zranil obranca Mathieu Debuchy. V 81.minúte zápasu s Manchestrom City striedal a vôbec to nevyzeralo dobre.

ARSENAL: 27-ročný útočník Sebastian Giovinco bol už v priebehu leta spájaný s Arsenalom. Nestalo sa, no londýnsky klub ešte zbrane nezložil. Veď zmluva s Juventusom je platná len do leta 2015.

LIVERPOOL: Partia okolo Stevena Gerrarda vôbec nevstúpila do sezóny tak suverénne ako pred rokom. Včera v domácom prostredí podľahla Aston Ville 0:1. Tohto súpera na Anfield Road zdolali naposledy v decembri 2010.

ASTON VILLA: Vedenie absolútne nie je spokojné so správaním Rona Vlaara. Holandskému stopérovi sa príliš nechce predlžovať zmluvu.

WEST HAM: Konkurenčný Tottenham zvažuje dočasné presťahovanie sa na Olympijský štadión v Londýne. Ten je však pripravovaný pre Kladivárov a tí sa mu v tom budú snažiť zabrániť.

BURNLEY: Útočník Danny Ings má zranený stehenný sval a zatiaľ sa píše o niekoľkodňovej absencii. Otázny ostáva jeho štart v ďalšom ligovom kole proti Sunderlandu.