Main Content

Forsberg v nedeľu podpíše zmluvu s Coloradom

nedeľa, 6. február 2011 19:00 | Autor: TASR

Švédsky hokejista Peter Forsberg sa údajne rozhodol podpísať zmluvu s tímom zámorskej NHL Colorado Avalanche. Informuje o tom Denver Post.

Švédsky hokejista v sobotu opäť trénoval v Pepsi Centre v Denveri a v nedeľu by mal podpisom spečatiť svoj návrat do profiligy. Avalanche v nedeľu odchádzajú na týždňovú cestu po klziskách súperov, ktorú začnú vo Phoenixe. Podľa viceprezidenta Colorada Jeana Martineaua nebude 37-ročný Švéd na palube charterového lietadla, keďže zatiaľ nemá s klubom podpísaný kontrakt a podľa ligových pravidiel bez neho nemôže s tímom NHL na klziskách súperov trénovať.

Forsberg sa v sobotu pripravoval hodinku, po ktorej povedal, že je veľmi blízko k definitívnemu rozhodnutiu ohľadom budúcnosti. "Každý deň vidím na ňom zlepšenie. Každý pohyb na ľade mu stále viac pomáha. Momentálne je vo veľmi dobrej kondícii. Teraz je rozhodnutie už len na ňom, musí usúdiť, ako jeho problematická pravá noha reaguje na záťaž,“ povedal tréner Avalanche Joe Sacco.

Peter Forsberg už vyše dva týždne trénuje s Avalanche a uvažuje nad návratom na zámorské klziská. "Ak by som mal nastúpiť, potom musím byť pre tím prospešný. Ak necítim, že to tak bude, tak ešte nie je všetko v poriadku,“ povedal pre Denver Post Forsberg, ktorý naposledy hral za Avalanche v sezóne 2007/08. Už vtedy ho však limitovalo zranenie slabín.
 
© WEBNOVINY