Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.9.)

štvrtok, 18. september 2014 06:46 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (18.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

MANCHESTER UNITED: Manchester United má vraj dostatok finančných prostriedkov na to, aby vykúpil z Realu Madrid Cristiana Ronalda. Vedľa prestupovej sumy však musia v  Manchestri počítať aj s vysokými nákladmi na mzdu. Ronaldo si údajne žiada až 500 000 libier týždenne.

MANCHESTER CITY: Dvadsaťsedemročný stredopoliar Luiz Gustavo z Wolfsburgu vylúčil možnosť, že by v januári prestúpil do Manchestru City.

MANCHESTER CITY: Obranca Vincent Kompany priznal, že majiteľ Manchestru City po hráčoch chce, aby tento rok vyhrali Ligu majstrov.

CHELSEA: Vedenie Chelsea je údajne natoľko spokojné s výkonmi kouča Josého Mourinha, že ho chce v tíme udržať ešte 10 rokov.

ARSENAL: Stredopoliar Jack Wilshere si počas prvého kola skupinovej fázy Ligy majstrov 2014/2015 na štadióne Borussie Dortmund poranil členok. Vážnosť zranenia zatiaľ nie je známa.

NEWCASTLE UNITED: Argentínskemu futbalistovi Jonasovi Gutierrezovi diagnostikovali rakovinu semenníkov. Tridsaťjedenročný stredopoliar Newcastlu United sa podrobuje chemoterapii.

NEWCASTLE UNITED: Fanúšikovia Newcastlu chystajú na sobotňajší duel proti Hullu City protest, v rámci ktorého sa budú dožadovať odvolania trénera Alana Pardewa.

SOUTHAMPTON: Southampton zarobil v lete predajom svojich hráčov viac, ako ktorýkoľvek iný európsky klub. Saints si predajom svojich opôr prišli na 97 miliónov libier.