Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.9.)

piatok, 19. september 2014 06:24 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (19.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

LIVERPOOL: Brendan Rodgers verí, že jeho útočník Mario Balotelli potrebuje čas na adaptovanie sa na Anfield Road. Manažér Liverpoolu tiež dodal, že Balotelli sa učí z histórie bývalých útočníkov klubu, medzi ktorých patrí aj kontroverzný Luis Suárez.

LIVERPOOL: Sťahovanie do Talianska má pred sebou pravdepodobne krídelník Suso. 20-ročnému Španielovi na konci sezóny vyprší zmluva a záujem o neho má AC Miláno, s ktorým sa hráč údajne už dohodol na štvorročnom kontrakte.

LIVERPOOL a CHELSEA: Julian Brandt začína zbierať bundesligovej štarty, to by však nemuselo platiť večne. Záujem o 18-ročného nemeckého talentovaného záložníka Leverkusenu majú Liverpool a Chelsea.

CHELSEA: Kononier Diego Costa má stále problémy so stehenným svalom a podľa klubového lekára potrebuje ešte chvíľu odpočívať.

ARSENAL: Arsenal je vo veľkých problémoch, pretože má v súčasnosti len troch zdravých obrancov v prvom tíme. Preto premýšľa o angažovaní jedného z voľných hráčov, ktorí môžu uzatvárať kontrakty aj po uzavretí prestupového okna. Konkrétne sa média zmieňujú o Joseph YoboviDiegovi Luganovi.

EVERTON: Gerard Deulofeu v lete odišiel z Barcelony hosťovať do Sevilly, kde si ale doteraz pripísal len niekoľko súťažných minút a už v zime by sa mohol znova sťahovať. Podľa anglických médií je v hre jeho ďalšie hosťovanie v Evertonu, kde mladý krídelník odohral už minulý ročník.

SOUTHAMPTON: Sadio Mané môže konečne nastúpiť za Southampton, kam pred záverom prestupového okna prišiel zo Salzburgu. Senegalský ofenzívny hráč doteraz čakal na pracovné povolenie, ktoré mu teraz konečne bolo udelené.

FULHAM: Felix Magath končí vo funkcii trénera anglického druholigového klubu FC Fulham. Klub ťahal čiernu sériu siedmich zápasov bez víťazstva. Magath trénoval FC Fulham od februára a nedokázal zabrániť jeho zostupu do druhej ligy.