Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.9.)

sobota, 20. september 2014 06:16 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (20.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Slovenský futbalista Martin Škrtel je po zranení ľavej nohy opäť pripravený hrať. Po viac ako trojtýždňovej rekonvalescencii figuruje v kádri FC Liverpool na dnešné ligové stretnutie na pôde West Hamu United. 

ARSENAL: Francúzsky futbalista Mathieu Debuchy bude chýbať Arsenalu Londýn najmenej šesť týždňov pre zranenie členka.

ARSENAL: Posledné detaily údajne delia Oliviera Girouda od podpisu novej zmluvy s Arsenalom. Aktuálne zranený francúzsky útočník predĺži kontrakt do júna 2018 a polepší si finančne, pretože namiesto 60 tisíc libier týždenne by mal zarábať 90 tisíc.

LIVERPOOL a ARSENAL: Liverpool a Arsenal sa počas zimného prestupového obdobia pokúsia získať dvadsaťdvaročného stredopoliara Isca z Realu Madrid.

TOTTENHAM: Tréner Mauricio Pochettino po zápase svojho Tottenhamu v Belehrade skritizoval fanúšikov Partizanu za to, že počas duelu vyvesili na tribúnu plachtu s antisemitskými heslami.

TOTTENHAM: Stopkou na tri zápasy a pokutou päťdesiatich tisíc libier bol potrestaný Benoît Asso-Ekotto. Kamerunský bek Tottenhamu pyká za to, že podporil Nicolasa Anelku, ktorý bol pred časom pranierovaný za kontroverzné gesto "quenelle".

SOUTHAMPTON: Artur Boruc po príchode Frasera Forstera vypadol z bránky Southamptonu a teraz juhoanglický klub dočasne opúšťa. Skúsený poľský brankár bude do januára hosťovať v druholigovom Bournemouthe.

CARDIFF CITY: Uvoľnenú lavičku v Cardiff City by po vyhodení Ole Gunnara Solskjaera mohol zaplniť Neil Lennon, bývalý kouč Celticu.