Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.9.)

sobota, 20. september 2014 11:21 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.9.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.9.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je definitívne minulosťou, no prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok.

Van Gaal potvrdil záujem

Holandský tréner Manchestru United Louis Van Gaal potvrdil záujem Red Devils o znovuzískanie portugalskej hviezdy Cristiana Ronalda. Rodák z Madeiry opustil Old Trafford v roku 2009, keď sa upísal Realu Madrid. Momentálne sa však o možnom návrate CR7 do Anglicka špekuluje stále viac.

Strootman už v januári?

Holandský reprezentant Kevin Strootman, ktorý momentálne oblieka dres talianskeho AS Rím sa vraj ocitol pod drobnohľadom Manchestru United. Red Devils chceli Strootmana získať už rok dozadu, ale vtedy si tento kvalitný záložník vybral prestup do Serie A.

Balotelli by stál 100 miliónov

Známy predstaviteľ futbalovej agentúry Stars & Friends Karol Csontó sa v jednom z rozhovorov vyjadril, že ak by nebol Mario Balotelli problémovým futbalistom, stál by Liverpool až sto miliónov libier. Práve povaha je však najväčším problémom tohto talianskeho útočníka.

Gervinho do 2018

Reprezentant Pobrežia Slonoviny Gervinho, ktorý sa po prestupe z Arsenalu v AS Rím herne našiel, predĺžil s Vlkmi kontrakt do roku 2018.

Seedorf chce 5 miliónov

Clarence Seedorf, ktorého minulý rok AC Miláno prepustilo kvôli nepresvedčivým výsledkom, požaduje od vedenie ACM odstupné päť miliónov eur. Klub zo San Sira celú situáciu ešte nekomentoval.

Saláta hrať nemôže

Slovenský reprezentant Kornel Saláta, ktorý je na hosťovaní zo Slovana Bratislava v Dunajskej Strede, nemôže nastúpiť na nedeľný zápas medzi DAC a úradujúcim majstrom. Oba kluby sa totiž pred potvrdením hosťovania dohodli, že Saláta proti Slovanu hrať nebude.