Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.9.)

nedeľa, 21. september 2014 06:44 | Autor: Branislav Lipták

 Správy dňa z anglickej Premier League (21.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Predstavitelia Chelsea nevylúčili návrat Franka Lamparda do jednej z pozícií v realizačnom tíme. Veria, že jeho hosťovanie v Manchestri City nepoškodí jeho skvostný odkaz na Stamford Bridge.

CHELSEA: Tréner futbalistov FC Chelsea Jose Mourinho sa vyjadril za prísnejšie tresty pre kluby, ktoré sa previnia proti regulám finančnej fair-play. 

LIVERPOOL: Liverpool včera neuspel na ihrisku West Hamu a prehral 1: 3. Vďaka strelenému gólu, ale vyrovnal svoj ​​rekord. Reds skórovali v sedemnástom vonkajšom ligovom zápase v rade, čo im v klubovej histórii doteraz podarilo len raz.

TOTTENHAM: Gareth Bale pripustil, že by sa v budúcnosti mohol vrátiť do Tottenhamu.

EVERTON: Kevin Mirallas by si mohol predĺžiť svoje pôsobenie v Evertone. Belgický reprezentant má zmluvu do júna 2016, no anglický klub má v pláne podpísať s ním nový kontrakt.

WEST HAM: West Ham United pustí hráčov, s ktorými manažér Sam Allardyce zatiaľ toľko nepočíta na hosťovanie do nižších súťaží. To by sa malo týkať napríklad Ravela Morrisona alebo Diega Poyeta.

SOUTHAMPTON: Graziano Pellé by sa mohol pozrieť do talianskej reprezentácie, ktorej kouč Antonio Conte vyhlásil, že útočníka Southamptonu pozorne sleduje.

PREMIER LEAGUE: Po viac ako desiatich rokoch sa výplatná páska Arsenalu prehupla cez sumu, ktorú na gážach vypláca Chelsea. Najviac svojim hráčom dávajú oba kluby z Manchestru.