Main Content

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (21.9.)

nedeľa, 21. september 2014 08:03 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (21.9.)
Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (21.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky zo slovenskej hokejovej scény.

NHL

PHILADELPHIA: Kapitán Philadelphie Flyers Claude Giroux odstúpil z prvého tréningu Philadelphie Flyers kvôli zraneniu v dolnej časti tela. Vážnosť jeho zranenia zatiaľ nie je známa.

LOS ANGELES: Podobne ako Giroux je na tom aj hviezdy obranca Drew Doughty z Los Angeles Kings. Dvojnásobný víťaz Stanley Cupu má problémy v hornej časti tela. Bližšie informácie ohľadom jeho zdravotného stavu nie sú známe.

TAMPA BAY: Problémy v hornej časti tela má aj talentovaný forward Tampy Bay Lightning Jonathan Drouin. Celková trojka draftu 2013 by sa mala o pár dní vrátiť na ľad.

ANAHEIM: Anaheim Ducks pre zmenu nemôže počítať s forwardom Kyleom Palmierim, ktorý si poranil členok a podľa lekárskych prognóz bude môcť nastúpiť až do posledného prípravného zápasu „káčerov“.

ST. LOUIS: Vedenie Saint Louis Blues pozvalo do svojho prípravného kempu na novú sezónu skúseného obrancu Ryana Whitneyho. 31-ročný zadák naposledy pôsobil v organizácii Floridy Panthers.

KHL

SLOVAN: HC Slovan Bratislava pod vedením dočasného trénera Vladimíra Országha nedokázal zdolať moskovské CSKA a pred očami svojich divákov prehral 1:4. „Belasí“ si tak na svoje konto pripísali štvrtú prehru v rade. Do zápasu nenastúpil najproduktívnejší hráč Slovana Ladislav Nagy. Dôvod jeho absencie nie je známy.

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

5. KOLO: Program piateho kola slovenskej najvyššej hokejovej súťaže:
HKM Zvolen – HK Nitra
Dukla Trenčín – MsHK Žilina
MHC Mountfield Martin – HK Poprad
HC Košice – HC’05 Banská Bystrica
HK 36 Skalica – ŠHK 37 Piešťany