Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.9.)

nedeľa, 21. september 2014 11:48 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.9.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.9.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je definitívne minulosťou, no prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok.

James nesúhlasí s kritikou

Kolumbijská hviezda James Rodriguez nesúhlasí s kritikou Realu Madrid. Biely Balet je podľa španielskych médií veľmi nevyrovnaným tímom, dvakrát prehral v lige a následne rozdal dva vysoké debakle. James tvrdí, že keď niekto strelí 13 gólov v dvoch zápasoch, nie je dôvod, aby bol kritizovaný.

Januzaj do Talianska?

Talentovaný belgický mladík Adnan Januzaj by mohol posilniť Juventus Turín alebo Fiorentinu, píšu talianske médiá. Je však otázne, či bude Manchester United ochotný predať svoju hviezdu do talianskej Serie A.

Everton sa zameral na Dembelého

Liverpoolsky Everton sa zaradil k záujemcom o belgického reprezentanta Moussu Dembelého, ktorý momentálne oblieka dres londýnskeho Tottenhamu Hotspur.

Smalling do Arsenalu?

Londýnsky Arsenal vraj v zimnom prestupovom období obnoví svoj interes o anglického stopéra Chrisa Smallinga. Ten je však hráčom Manchestru United, jedného z najväčších rivalov The Gunners.

West Ham chce Defoa

Jermain Defoe, ktorý dobrovoľne skončil v kanadskom Toronte, by sa chcel v januári vrátiť do anglickej Premier League. Veľký záujem o jeho služby má predovšetkým londýnsky West Ham United.

Mirallas bude rokovať

Belgický reprezentant Kevin Mirallas, ktorý je podľa vlastných slov veľmi spokojný v Liverpoole je údajne veľmi blízko k predĺženiu kontraktu s Evertonom. Záujem má ako sám hráč, tak aj vedenie Karameliek.

Strootman za 60M?

Niektoré anglické médiá informujú, že holandský reprezentant Kevin Strootman by mohol v zimnom prestupovom období stáť Manchester United astronomických šesťdesiat miliónov libier.

Ashley stojí za Pardewom

Majiteľ Newcastlu United Mike Ashley sa vyjadril, že bude stáť za kritizovaným trénerom Alanom Pardewom. Straky nevyhrali ani včera, keď v posledných minútach ratovali remízu 2:2 s Hullom City. The Magpies sú momentálne na pozícii 18, čo je prvá zostupová priečka.