Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.9.)

pondelok, 22. september 2014 06:06 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (22.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: V nedeľňajšom zápase piateho kola anglickej Premier League triumfoval Leicester City na domácej tráve nad Manchestrom United 5:3. Hostia pritom viedli v stretnutí 2:0, aj 3:1, ale nedokázali náskok udržať a skolabovali.

MANCHESTER UNITED: Ak chce Manchester United získať stredopoliara Kevina Strootmana z AS Rím, bude musieť v januári ponúknuť najmenej 60 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED: Talentovaný stredopoliar Manchestru United Adnan Januzaj sa možno bude sťahovať do Talianska. O služby belgického futbalistu javí záujem Juventus a Fiorentina.

MANCHESTER UNITED: Útočník Javier Hernández prezradil, prečo sa na konci prestupového obdobia rozhodol opustiť Manchester United a odišiel na hosťovanie do Realu Madrid. Cítil totiž, že klub z Old Trafford mu vôbec nedôveruje.

LIVERPOOL: Liverpool neustále monitoruje situáciu okolo španielskeho brankára Víctora Valdésa, ktorý je momentálne voľným hráčom a mohol by tak na Anfield Road prísť zadarmo.

LIVERPOOL: Podľa bývalého kapitána The Reds Jamieho Redknappa je Liverpool tento rok oveľa slabší, než v minulej sezóne. Chýba mu vraj nielen Luis Suárez, ale tiež prirodzený vodca.

NEWCASTLE a WEST HAM: Newcastle je pripravený vykúpiť z West Hamu útočníka Andyho Carrolla. Verí totiž, že na St James' Parku by sa bývalý anglický reprezentant mohol vrátiť do svojej niekdajšej skvelej formy.

WEST HAM a QUEENS PARK: Veľký záujem je v Anglicku o služby útočníka Jermaine Defoea. Momentálne hráča amerického Toronta sa snažia zlákať QPR aj West Ham.