Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.9.)

pondelok, 22. september 2014 06:10 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Útočník Javier Hernández prezradil, prečo sa na konci prestupového obdobia rozhodol opustiť Manchester United a odišiel na hosťovanie do Realu Madrid. Cítil totiž, že klub z Old Trafford mu vôbec nedôveruje.

REAL MADRID: Hráči Realu si po vysokej výhre nad Deportivom 8:2 aspoň na chvíľu udobrili svojich fanúšikov, no výkony Ikera Casillasa stále vyvolávajú medzi priaznivcami rozporuplné emócie.

ATLÉTICO MADRID: Atlético Madrid nezvládlo posledné ligové stretnutie s Celta Vigou a zapísalo si na svoje konto iba bod za remízu 2: 2. Rojiblancos sa pritom dostali do vedenia, náskok však neudržali, načo kouč Diego Simeone po svojich zverencoch žiada lepšiu disciplínu.

FC BARCELONA: Podľa Luisa Enriqueho robí barcelonský obranca Thomas Vermaelen veľké pokroky v jeho zotavovaní sa po zranení.

ESPANYOL: Výroky barcelonského trénera Sergia na adresu rozhodcov po poslednom zápase bude preverovať disciplinárna komisia. Kouč Espanyolu neskrýval rozhorčenie na „mužov v čiernom“ po zápase s Malagou.

ATHLETIC BILBAO: Athletic Bilbao nezvládlo domáce vystúpenie s Granadou a pripísalo si ďalšiu stratu. Tradičný celok sa pritom nemieni vyhovárať na zápas LM proti Šachťaru Doneck, ktoré prinieslo bezgólovú remízu. "Chceli sme do zápasu dobre vstúpiť, no celá prvá polovica však nebola z našej strany dobrá," vrátil sa k zápasu kouč Ernesto Valverde.