Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.9.)

utorok, 23. september 2014 06:32 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (23.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Francúzsky futbalista Mathieu Debuchy bude pre zranenie členka maródovať približne tri mesiace. Obranca Arsenalu Londýn sa zranil v ligovom zápase s Manchestrom City a absolvoval operáciu.

ARSENAL: Arsenal sa údajne dohodol s Realom Madrid na prestupe Samiho Khediru na Emirates Stadium za 11 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED: Manchester United pokračuje v hernom i výsledkovom trápení. Zverenci trénera Louisa van Gaala v nedeľu "vybuchli" na ihrisku nováčika Leicesteru City, ktorému podľahli 3:5. "Mali sme duel v rukách, no víťazstvo sme doslova zahodili," nechal sa po stretnutí počuť van Gaal."

MANCHESTER UNITED: Ak sa útočníkovi Radamelovi Falcaoovi vrátia problémy s kolenom, pošle ho vraj Manchester United späť do Monaka.

MANCHESTER UNITED: Bývalý obranca Liverpoolu Jamie Carragher po porážke 3:5 kritizoval Manchester United za to, že klub v lete nekúpil žiadneho elitného obrancu.

MANCHESTER CITY: Veľmi emotívne chvíle prežíval v nedeľňajšom šlágri anglickej Premier League medzi Manchestrom City a Chelsea Londýn domáci stredopoliar Frank Lampard. Tridsaťšesťročný veterán, ktorý hral za Chelsea dlhých trinásť rokov, skóroval proti svojmu bývalému klubu, keď gólom z 85. minúty zariadil deľbu bodov. 

MANCHESTER CITY: Manchester City zatiaľ nezačal rokovať s brankárom Joeom Hartom o novom kontrakte. Anglický gólman sa údajne obáva o svoju budúcnosť v klube a mohol by sa preto objaviť nakoniec aj v Liverpoole.

LIVERPOOL: Britská polícia vyšetruje rasistické slovné útoky namierené proti futbalistovi FC Liverpool Mariovi Balotellimu, ktoré sa objavili na sociálnej sieti Twitter. Nenávistné odkazy vyprovokovala Balotelliho posmešná reakcia na adresu konkurenta Manchestru United, ktorý prehral v nedeľu na pôde nováčika Leicesteru.