Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.9.)

utorok, 23. september 2014 06:34 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Arsenal sa údajne dohodol s Realom Madrid na prestupe Samiho Khediru na Emirates Stadium za 11 miliónov libier.

REAL MADRID: Zmenu medzi tyčami sa chystá urobiť tréner Realu Madrid Carlo Ancelotti. Pre dnešné stretnutie s Elche by mal medzi náhradníkmi zostať Iker Casillas a v základnej zostave sa naopak prvýkrát v súťažnom dueli objavi Keylor Navas.

REAL MADRID: Realu Madrid bude dnes v dueli s Elche chýbať Pepe. Portugalský obranca stále laboruje so svalovým zranením a chýbal aj na včerajšom tréningu.

FC BARCELONA: Munie El Haddadi vo veľkom štýle vstúpil do prvého tímu Barcelony, čo pochopiteľne nemohlo uniknúť pozornosti ďalších celkov. Záujem o čerstvého španielskeho reprezentanta údajne majú Bayern Mníchov, Arsenal a Paris Saint-Germain.

FC BARCELONA: Na včerajšom tréningu Barcelony chýbal Ivan Rakitic. Chorvátsky stredopoliar má problémy s nohou a je ohrozený jeho štart v zajtrajšom dueli s Málagou.

LEVANTE: Levante chystá odvolanie, ktorého cieľom je vymazanie červenej karty, ktorú v zápase s Barcelonou dostal Loukas Vyntra. Grécky obranca s českými koreňmi putoval pod sprchy na konci prvého polčasu po tom, čo v pokutovom území fauloval Lionela Messiho.