Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.9.)

utorok, 23. september 2014 17:49 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.9.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (23.9.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je definitívne minulosťou, no prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok.

Manchester United chce Piquého

Manchester United potrebuje stopéra, to je známy fakt. Red Devils sa podľa médií zamerali na španielskeho odchovanca Barcelony Gerarda Piquého, teda futbalistu, ktorý už na Old Trafford v minulosti hrával.

64 miliónov libier za Rossa Barkleyho?

Londýnska Chelsea údajne na zimu chystá astronomických 64 miliónov libier za anglického talentovaného mladíka Rossa Barkleyho, ktorý aktuálne oblieka dres liverpoolskeho Evertonu.

Mancini koučom Neapola?

Roberto Mancini, ktorý sa preslávil ako tréner Manchestru City či Galatasarayu Istanbul, je jedným z adeptov na post trénera SSC Neapol. So službami španielskeho kouča Rafaela Beniteza vraj nie je na juhu Talianska spokojnosť.

Munir možno za 12M

Tréner Bayernu Mníchov Pep Guardiola si brúsi zuby na barcelonského odchovanca Munira El Haddadiho, za ktorého by Bavori mohli zaplatiť dvanásť miliónov eur. Barca podobné špekulácie odmieta.

Rabiot asi do AS Rím

Francúzsky talent z Parížu Saint- Germain Adrien Rabiot, ktorého chceli získať Arsenal a Chelsea, je údajne momentálne blízko k prestupu do talianskeho AS Rím.

30 miliónov za Ramiresa

Real Madrid údajne zvažuje ponúknuť tridsať miliónov eur londýnskej Chelsea za brazílskeho bojovníka Ramiresa. Biely Balet si robil zálusk na reprezentanta Kanárikov už počas letného prestupového obdobia.

Isco do Anglicka nepôjde

Španielsky mladík Isco, ktorý je v Reale Madrid prehliadaný, podľa všetkého neprestúpi do anglickej Premier League. Záujem mal mať Liverpool a aj Arsenal, ale oba kluby vraj do ex- záložníka Malagy neinvestujú.