Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (24.9.)

streda, 24. september 2014 13:36 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (24.9.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (24.9.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je definitívne minulosťou, no prestupových špekulácií je vo svete stále dostatok.

Pirlo do USA?

Legenda talianskeho futbalu, Andrea Pirlo, futbalista, ktorý momentálne oblieka dres Juventusu Turín, je vraj v hľadáčiku amerického Los Angeles Galaxy. Bývalá opora AC Miláno by tak mohla ísť dohrať kariéru do Major League Soccer.

Sterling na lane Realu

Po Ramiresovi z Chelsea je Raheem Sterling z Liverpoolu ďalším hráčom, ktorého pozorne sleduje manažment Realu Madrid. Sterling patrí medzi najväčšie anglické talenty súčasnosti a Real Madrid je zas známy tým, že sa nebojí investovať veľké peniaze do nádejných futbalistov.

Pique už v januári?

Madridský denník AS tvrdí, že Gerard Pique by mohol opustiť Barcelonu už v januári. Odchovanec Kataláncov nedostáva toľko šancí, ako by si prial, preto sa špekuluje o tom, že by mohol zamieriť do anglického Manchestru United.

Soldado do Španielska?

Roberto Soldado, španielsky kanonier, ktorý sa stále hľadá v Tottenhame Hotspur by vraj mohol prestúpiť späť do španielskej ligy. Interes by malo mať hlavne majstrovské Atlético Madrid. Soldada pozoruje aj taliansky Inter.

Vlaar začína rokovať

Holandský reprezentačný stopér a opora Aston Villy, Ron Vlaar, začína rokovania s The Villans o predĺžení svojho aktuálneho kontraktu.

Enrique na odchode?

Skúsený španielsky obranca José Enrique je údajne na odchode z Liverpoolu. Interes prejavil španielsky Villareal, ktorý hľadá posilu na kraj obrany.