Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.9.)

štvrtok, 25. september 2014 10:35 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (25.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Pre 28-ročného stredopoliara Jamesa Milnera je už pripravená nová zmluva, no sám hráč s podpisom váha. Rád by si zaručil viac odohraných minút.

ARSENAL: Po otvorení prestupového okna PSG pravdepodobne predá záložníka Adriena Rabiota. Vážnym kandidátom na jeho zisk by mali byť Kanonieri.

ARSENAL: Pred blížiacim sa derby s Tottenhamom už má byť k dispozícii obranca Per Mertesacker aj záložník Kieran Gibbs. Obaja chýbali v pohárovom zápase so Southamptonom (1:2).

TOTTENHAM: V zime sa možno bude Roberto Soldado sťahovať z Anglicka do Madridu alebo Milána. Očakávaný je totiž veľký boj medzi Atléticom a Interom.

EVERTON: Z niekoľkých zdrojov sa rozšírili správy o možno odchode Rossa Barkleyho. Vedenie Toffees ale považuje tohto záložníka za nepredajného.

LIVERPOOL: The Reds majú predať ľavého obrancu Josého Enriqueho. V hre má byť španielsky Villarreal, kde už v minulosti pôsobil.

LIVERPOOL: 19-ročný krídelník Raheem Sterling je v zápasoch neprehliadnuteľný a veľký záujem oňho údajne prejavil Real Madrid.

MANCHESTER UNITED: Obrana United je v poslednej dobe často rozoberanou témou. Anglické médiá prišli so špekuláciou, že na Old Trafford by sa po 6 rokoch mohol vrátiť stopér Gerard Piqué z Barcelony.

SOUTHAMPTON: Mladý záložník James Ward-Prowse nedohral posledný ligový zápas proti Swansea. Už je známe, že utrpel fraktúru v chodidle a chýbať bude 10 týždňov.

SWANSEA CITY: 32-ročný obranca Alan Tate putuje na ročné hosťovanie do Crewe Alexandra, ktorý hrá o záchranu v League One.

QPR: Sobotňajší zápas proti Southamptonu musí vynechať brazílsky záložník Sandro. Defenzívne ladený futbalista si na tréningu zranil koleno.