Main Content

Basketbal: Mijovič neuspel na skúške v Handlovej

štvrtok, 25. september 2014 15:05 | Autor: TASR

Handlová 25. septembra (TASR) - Vedenie slovenského basketbalového klubu MBK Handlová ukončilo spoluprácu s čiernohorským rozohrávačom Markom Mijovičom. Stodeväťdesiat centimetrov vysoký Balkánec bol na Hornej Nitre na skúške od polovice augusta. V drese Handlovčanov odohral osem prípravných duelov, ale ako informuje oficiálny klubový web, jeho štatistiky v nich nedosiahli ani úroveň priemeru.

"Mijovič nenaplnil očakávania predstaviteľov klubu. Preto sa vedenie klubu rozhodlo rozviazať s ním spoluprácu ešte pred začiatkom extraligového ročníka 2014/2015," informuje web MBK. Jednotkou na rozohrávke v drese "zeleno-čiernych" by tak mal zostať slovenský reprezentant Ondrej Haviar. Ten v rozhovore pre portál basket.sk naznačil predsezónne ciele tímu. "To, že chceme hrať o play off, je jasné. Radi by sme však zabojovali o prvú štvorku, aby sme išli do nadstavby z čo najlepšej pozície. Je to taká naša tichá ambícia," uviedol Haviar.

Handlová sa počas leta posilnila o skúseného slovenského pivota Ondreja Šošku a chorvátského krídelníka Luku Drezgu. V tíme budú pokračovať aj ďalší legionári - srbský univerzál Nemanja Gudzič a čiernohorský rozohrávač Miloš Djurisič.