Main Content

Futbal: Obžera zo zdravotných dôvodov skončil v Liberci

piatok, 26. september 2014 19:05 | Autor: TASR

Liberec 26. septembra (TASR) - Slovenský futbalista Branislav Obžera opúšťa Slovan Liberec. Ako informovala oficiálna webstránka českého tímu, 33-ročný ofenzívny stredopoliar sám prišiel za vedením klubu a požiadal o ukončenie zmluvy zo zdravotných dôvodov.

Obžera toho za Slovan v tejto sezóne veľa neodohral, na súťažné stretnutie nastúpil iba v 2. predkole Európskej ligy UEFA v Košiciach. Objavil sa v niekoľkých prípravných dueloch, ale do Synot ligy nezasiahol.

"Mal vleklé zdravotné problémy, ktoré sa veľmi nelepšili," uviedol na adresu Obžeru pre klubovú webstránku športový riaditeľ Liberca Jan Nezmar. "O to viac si cením, že za vedením klubu prišiel sám a o ukončenie zmluvy požiadal. Necítil sa byť pre klub užitočným, čo ho evidentne trápilo. Chcem mu poďakovať za energiu, ktorú vkladal do svojho uzdravenia i za to, že bol platným členom v kabíne. Dohodli sme sa, že vzájomnú zmluvu ukončíme k 30. septembru 2014. Braňo sa zachoval ako chlap. Prajeme mu, aby sa dal čo najskôr dohromady a k futbalu sa mohol na akejkoľvek úrovni vrátiť," dodal.