Main Content

Hokej: Hlasy po zápase 6. kola extraligy Zvolen - Trenčín (0:1 sn)

piatok, 26. september 2014 21:05 | Autor: TASR

Hlasy po zápase 6. kola extraligy Zvolen - Trenčín (0:1 sn)

Josef Turek, tréner Zvolena: "Bol to kvalitný zápas, s výbornými výkonmi brankárov. Splnili sme to, čo sme si zaumienili, neinkasovali sme v úvode, nemuseli doťahovať. Súper bol kvalitný, vyzerá úplne inak ako minulú sezónu. Škoda nevyužitých presiloviek, no hráči podali výborný výkon, aj v oslabeniach. No a nulový stav po predĺžení nie je rarita, zažil som to v Třinci, v Zlíne, výborne chytali brankári, striel bolo dostatok, no oni zatiahli za sebou roletu."

Branislav Jánoš, asistent trénera Trenčína: "Hokej sa musel divákom páčiť, napriek tomu, že nepadli góly. Bol na vysokej úrovni, s nasadením, šancami. My sme spokojní, chalani bojovali a podali asi najlepší výkon v sezóne, zaslúžia si veľkú pochvalu. Sme radi, že sme v predĺžení počas oslabenia neinkasovali. Nulový stav si nepamätám, stáva sa však, hlavne zásluhou brankárov. Zo tridsať, štyridsať striel bolo z každej strany, zodpovedne hrali obrancovia, niekedy to bolo aj o šťastí."

Andrej Podkonický, útočník Zvolena: "Prvá tretina dopadla celkom dobre, tlačili sme, no nevyužili šance. Potom sme začali hrať komplikovane, dostávali sme sa pod tlak, vďaka Šimkovi sme neinkasovali. Prejavil sa na nás strelecký kŕč, nešli nám presilovky, škoda, mohli sme vyhrať."

Róbert Petrovický, strelec rozhodujúceho sam. nájazdu Trenčína: "Bol to dobrý zápas, o jednej chybe, šancí bolo dostatok. Ani presilovky nikomu nešli, chybičku nikto neurobil, išli sme do nájazdov. Zápas sme začali lepšie, dostali súpera pod tlak, dobre sme korčuľovali, hrali obetavo, typicky, ako sa hráva vonku. Takýto bezgólový zápas, no ani si nepamätám, nespomínam si. Samostatný nájazd som zakončil nekompromisne, razantne, agresívne a trafil som to dobre."