Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.9.)

nedeľa, 28. september 2014 10:57 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLÉTICO MADRID: Už v januári by prísť nemecký záložník André Schürrle z Chelsea. Los Colchoneros sa netaja záujmom kúpiť ho, ale sám hráč sa zatiaľ k tomu odmieta vyjadriť.

ATLÉTICO MADRID: Pred včerajším zápasom so Sevillou sa Diego Simeone opäť predviedol ako veľký motivátor. Tentokrát apeloval na fanúšikov, aby jeho tím podporili.

REAL MADRID: FC Liverpool sa chystá riešiť veľkú streleckú nemohúcnosť a avizoval, že chce v januári kúpiť za 40 miliónov libier útočníka Karima Benzemu.

REAL MADRID: Včera večer „dohliadalo“ na Cristiana Ronalda aj lietadlo fanúšikov Manchestru United, ktoré transparentom volalo Portugalčana domov do Manchestru. Realu zápas vyšiel a vyhral vo Villarreale 2:0, k čomu prispel aj sám lanárený hráč.

BARCELONA: Lionel Messi včera umlčal svojich kritikov dvomi gólmi proti Granade. Barça vyhrala 6:0 a Argentínčan strelil v La Lige už 401 gólov.

ESPANYOL: Periquitos pripravujú predĺženie zmluvy pre dvoch dôležitých hráčov. Barcelončanom sa zaviaže brankár Kiko Casilla a defenzívne ladený Víctor Sánchez.

MÁLAGA: Pol roka si do lopty nekopne Roberto Chen. 20-ročný panamský stopér si pretrhol krížový väz v ľavom kolene.

MÁLAGA: 27-ročný obranca Vitorino Antunes bude jedným zo zimných prestupových cieľov Arsenalu. Portugalčan má v zmluve ustanovenú výkupnú klauzulu 2,5 milióna libier.

VALENCIA: Dnes je na programe zápas s Realom Sociedad a zahrať by si v ňom mohol aj útočník Álvaro Negredo. Letná posila naplno trénuje a už zvláda aj tvrdšie strety na tréningu.