Main Content

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (28.9.)

nedeľa, 28. september 2014 08:09 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (28.9.)
Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (28.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky zo slovenskej hokejovej scény.

NHL

WASHINGTON: Vedenie Washingtonu Capitals preradilo slovenského obrancu Michala Čajkovského do tímu AHL Hershey Bears bez toho, aby si jeho kvality vyskúšalo v prípravnom zápase. 22-ročný zadák v príprave nenastúpil na ľad ani na jednu minútu. O pozíciu v prvom tíme tak bude bojovať na farme.

BOSTON: Krídelník Bostonu Bruins Milan Lucic sa doliečil po operácii zápästia a je pripravený naskočiť do prípravného kempu svojho tímu.

BUFFALO: Z prípravného kempu Buffala Sabres sa nedobrovoľne porúčal obranca Henrik Tallinder. Švédsky bek si poranil rameno, vážnosť jeho zranenia zatiaľ nie je známa.

KHL

JAROSLAVĽ: Po Rostislavovi Čadovi padla v KHL aj druhá trénerská hlava. S pozíciou hlavného kouča Lokomotivu Jaroslavľ sa lúči Sean Simpson, ruský celok opúšťa aj jeho asistent Colin Muller. Mužstvo dočasne povedie Anatolij Chomenko.

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

POPRAD: Celok HK Poprad sa bude musieť v najbližších týždňoch zaobísť bez svojho ľavého krídelníka Richarda Rapáča, ktorý sa zranil pred týždňom v nedeľňajšom súboji s Martinom. 27-ročný útočník má problémy s kolenom a budúci týždeň ho čakajú ďalšie vyšetrenia poranenej nohy. Celková dĺžka jeho rekonvalescencie zatiaľ nie je známa.