Main Content

Hokej: Kloz v Nitre skončil, na skúške Bednár

streda, 1. október 2014 16:05 | Autor: TASR

Nitra 1. októbra (TASR) - V drese extraligového tímu HK Nitra už nebude pôsobiť český hokejový obranca Vojtěch Kloz. Vedenie klubu tak povolalo na skúšku Erika Bednára, ktorý v minulosti pôsobil v Trenčíne. Tréner Antonín Stavjaňa sa na približne šesť týždňov bude musieť zaobísť bez služieb ďalšieho beka Petra Ordzovenského, ktorý má natrhnutý bočný väz ľavého kolena.

Vicemajster uplynulého ročníka sa v priebehu toho súčasného zatiaľ výsledkovo trápi, vedenie klubu tak na nepriaznivú situáciu zareagovalo úpravami v kádri. "V obrane máme dlhodobo zranených dvoch hráčov, Kuzmu a Orzdovenského. Po rozviazaní zmluvy s Klozom sme zobrali na skúšku Erika Bednára a v Martine už bude hrať aj Maris Jass. Na začiatku sezóny nemá náš tímu ideálnu športovú formu. Ostávame síce pokojní, ale do kabíny sme už vyslali varovný signál," povedal pre hokejportal.net riaditeľ HK Nitra Ján Plandora.

Stredajšie výsledky magnetickej rezonancie potvrdili približne 6-týždňovú pauzu pre Ordzovenského, ktorý má natrhnutý bočný väz ľavého kolena. V utorňajšom 8. kole Tipsport extraligy nestačili Nitrania doma na trápiacu sa Skalicu a po výsledku 1:2 zaznamenali už tretiu prehru v rade. V tabuľke im patrí priebežná 7. priečka.