Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (3.10.)

piatok, 3. október 2014 06:13 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (3.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (3.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Kórejský futbalista Park Ji-sung sa vracia na Old Trafford, v anglickom klube Manchester United bude po hráčskej kariére pokračovať ako jeho ambasádor.

MANCHESTER UNITED: Manažér AS Rím Rudi García pripustil, že klub zrejme neudrží záložníka Kevina Strootmana, o ktorého sa najviac zaujíma Manchester United.

MANCHESTER UNITED: Záložník Nani tvrdí, že na konci sezóny prestúpi z Manchestru United do Sportingu Lisabon natrvalo.

LIVERPOOL: Liverpool ponúkne Neapolu 22 miliónov libier plus záložníka Lucasa Leivu výmenou za útočníka Gonzala Higuaína.

LIVERPOOL: Útočník Daniel Sturridge zrejme čoskoro podpíše v Liverpoole novú päťročnú zmluvu s príjmom 150-tisíc libier týždenne.

ARSENAL: Nemecký reprezentant Lukas Podolski uvažuje o odchode z Arsenalu Londýn, pretože dostáva málo príležitostí v prvom tíme.

ARSENAL: O nespokojného útočníka Paris Saint-Germian Edinsona Cavaniho má najväčší záujem Arsenal.

PREMIER LEAGUE: Brazílsky reprezentant Dani Alves oznámil, že na konci prebiehajúcej sezóny opustí FC Barcelona a prestúpi do nemenovaného klubu v Anglicku.