Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.10.)

sobota, 4. október 2014 10:11 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (4.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Belgický reprezentant Christian Benteke by sa mal po zranení vrátiť do zostavy Aston Villy v dnešnom zápase proti Manchestru City.

LIVERPOOL: Liverpool vraj čaká ťažká práca v otázke presvedčenia záložníka RaheemaSterlinga o novej zmluve.

LIVERPOOL: Liverpool v zime podpíše zmluvu so stredopoliarom Dele Allim. Ale hráč ešte do leta zostane v MK Dons na hosťovaní.

MANCHESTER UNITED: Manchester United už sa vraj dohodol na podmienkach zmluvy s útočníkom Radamelom Falcaom, ktorý hosťuje v tíme z Monaka.

MANCHESTER UNITED: Bývalý útočník Manchestru United Dwight Yorke mieni, že odstupné 16 miliónov libier, ktoré Red Devils dostali za Dannyho Welbecka, je hanebné a klub mal žiadať viac.

MANCHESTER UNITED: Manchester United zvažuje, že v lete privedie späť na Old Trafford obrancu Gerarda Piquého. Rodák z Barcelony hrával za Diablov v rokoch 2004 až 2008.

MANCHESTER UNITED a LIVERPOOL: Barcelonský obranca Dani Alves vyhlásil, že mieri do Premier League. Záujem o neho majú Manchester United a Liverpool.

WEST BROMWICH: Tréner West Bromwichu Alan Irvine pripustil, že predá útočníka Saida Berahina, ak príde ponuka zo špičkového klubu.