Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.10.)

nedeľa, 5. október 2014 10:53 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (5.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Návrat Cristiana Ronalda do Manchestru United sa momentálne javí ako nepravdepodobný. Preto sa vraj podľa bulvárnych špekulácií tím z Old Trafford zameral na jeho hviezdneho spoluhráča z Realu Madrid Garetha Balea.

ARSENAL: Arsenal síce v stredajšom zápase Ligy majstrov porazil Galatasaray hravo 4: 1, ale napriek tomu utrpel nejaké straty. Fanúšikovia z Turecka v hľadisku Emirates zničili asi 100 sedačiek.

ARSENAL: Lukas Podolski sa vyjadril, že ak nezačne pravidelne nastupovať, bude chcieť londýnsky Arsenal opustiť. Toho by podľa talianskych médií údajne chceli počas zimnej prestávky využiť Juventus a milánsky Inter.

CHELSEA: Podľa Garyho Nevilla sa stredopoliar Cesc Fabregas vďaka svojmu angažmánu v Chelsea zaradil medzi najlepších futbalistov na svete a môže to byť práve on, kto bude strojcom všetkých úspechov londýnskeho celku.

LIVERPOOL: Tréner Brendan Rodgers vyzýva všetkých fanúšikov Liverpoolu, aby mali dostatok trpezlivosti s Lazarom Markovičom. Hviezdna posila z Benficy vraj potrebuje čas, než si zvykne na život v Premier League.

LIVERPOOL: Liverpool je podľa najnovšieho výskumu najobľúbenejším klubom v Anglicku. Fanúšikovia konkurenčných tímov totiž na otázku, komu okrem svojho klubu ešte fandia, najčastejšie odpovedali Liverpool. Vraj preto, že hrá atraktívny futbal.

WEST HAM: Krídelník Stewart Downing z West Hamu priznal, že počas svojho pôsobenia v Liverpoole mal spory s trénerom Brendanom Rodgersom.

SWANSEA: Navýšenie kapacity na Liberty Stadium plánuje vedenie Swansea. Na tribúny sa aktuálne zmestí 20 520 divákov a po dokončení nových prác by stánok mal pojať o šesť tisíc fanúšikov viac.