Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.10.)

nedeľa, 5. október 2014 09:59 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo sa v sobotu vrátil do tréningového procesu Realu Madrid a tréner Carlo Ancelotti označil jeho zdravotný stav za perfektný.

REAL MADRID: Návrat Cristiana Ronalda do Manchestru United sa momentálne javí ako nepravdepodobný. Preto sa vraj podľa bulvárnych špekulácií tím z Old Trafford zameral na jeho hviezdneho spoluhráča z Realu Madrid Garetha Balea.

REAL MADRID: Sami Khedira mal pôvodne chýbať Realu Madrid so zraneným stehenným svalom až do novembra. Nemecký reprezentant sa však uzdravuje rýchlejšie, než sa očakávalo, a podľa kouča Carla Ancelottiho by mal byť čoskoro späť na trávniku.

FC BARCELONA: Čilský brankár Claudio Bravo z FC Barcelona prekonal v sobotňajšom zápase siedmeho kola španielskej La ligy na pôde Raya Vallecana rekord v počte minút bez inkasovaného gólu od začiatku sezóny. Bravo zlomil doterajší rekord 560 minút bez gólu od štartu ligy bývalého brankára FC Barcelony a Realu Sociedad Pedra Mariu Artolu zo sezóny 1977/1978.

ATLÉTICO MADRID vs VALENCIA: Atlético Madrid prehralo 1: 3 vo Valencii a jeho autobus bol navyše ešte pred zápasom objektom hádzania všemožných predmetov zo strany domácich fanúšikov.

ATHLETIC BILBAO: Athleticu sa nedarí a pred zápasom na pôde Realu Madrid prišiel o jedného z mála hráčov, ktorý podáva dobré výkony. Zdravotné problémy má Aritz Aduriz. Útočník baskického klubu si poranil triesla a nie je isté, či bude môcť dnes nastúpiť.