Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.10.)

pondelok, 6. október 2014 06:20 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (6.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED a MAN CITY: Pravý obranca Dani Alves z Barcelony vyhlásil, že by si chcel zahrať v Premier League. O 31-ročného Brazílčana má veľký záujem Manchester United, hoci sám hráč preferuje skôr prestup do konkurenčných City.

MANCHESTER UNITED: Manchester United chce v januári poriadne míňať. Údajne má pripravenú čiastku 95 miliónov libier, za ktorú chce natrvalo kúpiť Radamela Falcaa a k tomu priviesť Artura Vidala z Juventusu.

MANCHESTER CITY: Vedenie Manchestru City sa obáva, že stredopoliar Yaya Touré nie je v klube spokojný a plánuje skorý odchod.

LIVERPOOL: Francúzske PSG chce kúpiť mladého záložníka Raheema Sterlinga z Liverpoolu a ponúka mu trikrát vyšší plat, než aký Sterling momentálne berie v Anglicku.

LIVERPOOL: Ak sa Liverpoolu nepodarí získať španielskeho brankára Victora Valdesa, presunie svoju pozornosť na Ikera Casillasa z Realu Madrid.

ARSENAL: Stredopoliar Sami Khedira súhlasí s januárovým prestupom do Arsenalu. Londýnsky celok teraz musí vyriešiť otázku, koľko peňazí Realu Madrid za dvadsaťsedemročného Nemca zaplatí.

SOUTHAMPTON: Southampton chce vo svojom kádri udržať stredopoliara Morgana Schneiderlina a chce mu preto ponúknuť novú vylepšenú zmluvu.

PREMIER LEAGUE: Tréner anglickej reprezentácie Roy Hodgson nepriamo pripustil, že Wayne Rooney nie je úplne ideálnym kapitánom, pretože má údajne veľmi silný liverpoolsky prízvuk.