Main Content

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (7.10.)

pondelok, 6. október 2014 23:13 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (7.10.)
Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (7.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky zo slovenskej hokejovej scény.

NHL

WINNIPEG: Winnipeg Jets získal do svojich radov gólmana Petra Budaja, no po jeho oficiálnom príchode do klubu ho vedenie tímu okamžite zapísalo na waiver list a ak si ho do 24 hodín nevybral žiadny z ostatných celkov NHL, slovenský brankár poputuje do AHL.

RANGERS: Na listine nechránených voľných hráčov sa ocitol aj útočník Matthew Lombardi, ktorý sa nedokázal presadiť v prvom tíme New Yorku Rangers.

BOSTON: Boston Bruins pre zmenu ďalej neráta s útočníkom Jordanom Caronom. 23-ročný kanadský krídelník odohral doposiaľ v NHL 123 duelov so ziskom 28 kanadských bodov.

COLUMBUS: Vedenie Columbusu Blue Jackets sa krátko pred novou sezónou dohodlo na novom kontrakte s útočníkom Ryanom Johansenom. Vlaňajší líder klubovej produktivity sa „modrokabátnikom“ upísal na tri roky za dvanásť miliónov amerických dolárov.

PHILADELPHIA: Do zostavy Philadelphie Flyers sa vracia krídelník Wayne Simmonds, ktorý si doliečil svoje zranenie v dolnej časti tela a je pripravený nastúpiť do novej sezóny.

KHL

SLOVAN: Hokejisti HC Slovan Bratislava odštartovali svoj trojzápasový trip na klziskách súperov neúspešne, keď podľahli SKA Petrohrad 7:2. Za „belasých“ sa strelecky presadili Michal Vondrka a Ivan Baranka.

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

NITRA: Dnes o sedemnástej hodine je na programe zápas medzi slovenskou „dvadsiatkou“ a vicemajstrom z Nitry, ktorej momentálne patri so ziskom 18 bodov piata priečka v tabuľke.