Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.10.)

streda, 8. október 2014 06:32 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (8.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Kanonier FC Chelsea Diego Costa je podľa svojich slov úplne fit a je odhodlaný pomôcť španielskej reprezentácii v kvalifikačných bojoch o EURO 2016. Jeho názor nezmení ani manažér The Blues José Mourinho, ktorý tvrdí, že rodák z Brazílie ešte stále nie je po zdravotnej stránke stopercentne v poriadku.

MANCHESTER UNITED: Ak chce Manchester United usilovať o návrat krídelníka Cristiana Ronalda, bude musieť Realu Madrid zaplatiť aspoň 80 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED: Brankár David de Gea prezradil, že ťažký štart v drese Manchestru United ho nútil k myšlienkam na návrat do Španielska.

MANCHESTER UNITED a ASTON VILLA: Manchester United plánuje v januári priviesť z Aston Villy záložníka Fabiana Delpha a obrancu Rona Vlaara. Obom hráčom v lete skončia zmluvy.

MANCHESTER CITY: Manchester City sa oficiálne uchádza o nemeckého stredopoliara MarcaReusa z Dortmundu.

ARSENAL: Útočník Zlatan Ibrahimovič popiera slová trénera Arsena Wengera, že mal v minulosti nakročené do Arsenalu.

LIVERPOOL: Paris Saint-Germain a Real Madrid sledujú rokovania Liverpoolu o novej zmluve s Raheemem Sterlingom.

QUEENS PARK RANGERS: Queens Park Rangers po nevýraznom štarte do sezóny odložil rokovania s trénerom Harrym Redknappom o novej zmluve.