Main Content

Futbal-EL: Slovan začal s predajom vstupeniek na Spartu

streda, 8. október 2014 18:05 | Autor: TASR

Bratislava 8. októbra (TASR) - Slovenský futbalový majster Slovan Bratislava začal s predajom vstupeniek na súboj 3. kola skupinovej fázy Európskej ligy UEFA 2014/2015 proti Sparte Praha. Duel I-skupiny sa uskutoční vo štvrtok 23. októbra o 19.00 h na štadióne Pasienky.

Predaj vstupeniek prebieha rovnako ako doposiaľ, fanúšikovia môžu využiť možnosť zakúpiť vstupenky na pokladniach štadióna Pasienky alebo prostredníctvom HomeTicketingu. Informoval klub na oficiálnom webe.

Predaj vstupeniek na zápas s AC Sparta Praha začal v stredu 8. októbra o 14.00 h. Vstupenky sa dajú kúpiť na pokladniach ŠK Slovan (štadión Pasienky, od OC Polus), každý pracovný deň v časoch od 14.00 – 19.00. V dni pracovného voľna (sobota, nedeľa) od 12.00 do 16.00. Druhý spôsob predaja je on-line cez internet prostredníctvom Ticketportalu – HomeTicket. (Vstupenky sa nedajú rezervovať a ani zakúpiť na pobočkách Ticketportalu, HomeTicket je možné využiť iba na území Slovenskej republiky). Fanúšik si prostredníctvom on-line systému vyberie počet, konkrétne miesta a následne zrealizuje nákup vstupenky. Následne obdrží grafický podklad k vstupenke v pdf súbore, ktorý si vytlačí. Vytlačená vstupenka (HomeTicket) mu bude slúžiť ako vstupenka na zápas. Dôležitou súčasťou vstupenky je ochranný a bezpečnostný prvok – čiarový kód, na základe ktorého čítačka turniketového systému povolí alebo zamietne prístup fanúšika na štadión.

Ceny vstupeniek sú 20 eur za lístky III. kategórie (oblúky za bránami), 30 eur za II. kategóriu (pozdĺžne tribúny) a 50 eur za I. kategóriu (krytá tribúna). Business vstupenka sa dá kúpiť za 130 eur.