Main Content

KHL: Širokov vynechá pre chorobu minimálne dva zápasy Avangardu Omsk

pondelok, 13. október 2014 15:05 | Autor: TASR

Moskva 13. októbra (TASR) - Jeden z troch najlepších strelcov Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Sergej Širokov vynechá pre chorobu minimálne nasledujúce dva zápasy svojho klubu Avangard Omsk. Informáciu priniesol ruský športový web r-sport.ru.

Ruský útočník v 15 súťažných dueloch KHL zaznamenal 21 kanadských bodov za štrnásť gólov a sedem asistencií. V celkovom bodovaní útočníkov figuruje na siedmej priečke, štrnásť presných zásahov mu momentálne zabezpečilo líderskú pozíciu spomedzi všetkých strelcov KHL. Rovnaký počet zásahov však majú na svojom konte i druhý Stephan da Costa (CSKA Moskva) a tretí Iľja Kovaľčuk (SKA Petrohrad), ktorí však odohrali o jeden súťažný zápas navyše.

Širokov nedohral piatkové stretnutie proti Metallurgu Novokuzneck (0:2) a v nedeľu vynechal i ďalší domáci zápas s Amurom Chabarovsk (4:1). Na základe toho bol umiestnený na listinu zranených hráčov. "Sergej vynechá pravdepodobne dva duely. Nič vážne sa mu nestalo," povedal pre r-sport.ru prezident Avangardu Omsk Vladimir Šalajev.