Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.10.)

streda, 15. október 2014 09:42 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (15.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Real Madrid by možno pustil záložníka Samiho Khediru do Chelsea, čím by vytvoril obchodný blok s Londýnčanmi a pokúsil sa získať Petra Čecha. Situácia je ale len v rovine špekulácií.

CHELSEA: 21-ročný záložník Thorgan Hazard je na hosťovaní v Mönchengladbachu a celkom rád by tam ostal hrať natrvalo. Keďže The Blues majú v zálohe mimoriadnu silu, pre Belgičana by to bolo dobrým riešením.

ARSENAL: V januári je v pláne zisk holandského stopéra Virgila van Dijka zo Celticu Glasgow. 23-ročný obranca by mal stáť 8 miliónov eur.

ARSENAL: 22-ročnému útočníkovi Joelovi Campbellovi napriek podareným Majstrovstvám sveta lepšie časy nezačali. Jeho agent ale jasne tvrdí, že Kostaričan je v tíme spokojný a odchod nezvažuje.

MANCHESTER UNITED: Zvýšená pozornosť okolo gólmana Davida De Geu núti vedenie konať. Mladý Španiel má podpísať nový kontrakt so zlepšenými platovými podmienkami.

ASTON VILLA: Vo veľkom sa píše a rozpráva o odchode Rona Vlaara. Jeden z lídrov obrany je ochotný ostať, ale Villans mu musia zdvojnásobiť doterajší plat.

ASTON VILLA: Asistent trénera, Roy Keane, zvažuje koniec na lavičke klubu. Spraví tak okamžite, keď pocíti, že jeho prácou vo Villa Parku ukracuje írsky národný tím.

ASTON VILLA: 19-ročný ofenzívne ladený talent, Jack Grealish, bude v kariére pokračovať  v Birmingame. Včera predĺžil zmluvu o štyri roky.

SUNDERLAND & BURNLEY: Po otvorení zimného prestupového okna mal americký útočník Jozy Altidore prestúpiť do Burnley. Hráč Black Cats ale tieto reči popiera.

WEST BROMWICH: Severoírsky kapitán Chris Brunt možno vynechá ligový zápas s Manchestrom United. V poslednej dobe ho trápi trieslo.