Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.10.)

piatok, 17. október 2014 06:48 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (17.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Arsenal ponúkne v januári Borussii Dortmund 32 miliónov libier za obrancu Matsa Hummelsa.

ARSENAL: Laurent Koscielny po reprezentačných zápasoch vynechá aj stretnutie anglickej ligy s Hullom City. Francúzsky obranca Arsenalu si ešte nedoliečil zranenú achilovku.

CHELSEA: Chelsea už v januári ponúkne predbežnú zmluvu záložníkovi Samimu Khedirovi, ktorý v lete podľa všetkého opustí Real Madrid.

CHELSEA: Chelsea vyjednala novú spoluprácu s Besiktasom Istanbul a rad jej hráčov teraz možno zamieri na hosťovanie do Turecka.

MANCHESTER CITY: Záložník Frank Lampard vraj stále počíta s januárovým odchodom z Manchestru City, hoci sa špekuluje o predĺžení jeho hosťovania.

MANCHESTER CITY: Matija Nastasić sa ocitol na vedľajšej koľaji v Manchestri City a pravdepodobne tak z Anglicka ešte počas zimnej prestávky odíde. Zamieriť by mal na Apeninský polostrov, kde sa o neho po AS Rím a Juventuse zaujíma aj AC Miláno.

NEWCASTLE: Tim Krul má síce poranené väzy v lakti, no dnešné vyšetrenie ukázalo, že sa nejedná o nič závažné. Holandský brankár tak bude môcť nastúpiť za Newcastle v sobotňajšom ligovom zápase v Leicesteri.

SUNDERLAND: Sunderland chce na hosťovanie z Barcelony priviesť osemnásťročného záložníka Alena Halilovica