Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.10.)

sobota, 18. október 2014 10:18 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (18.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Juventus Turín údajne navýšil požadovanú cenu za stredopoliara Artura Vidala, o ktorého stojí Manchester United.

LIVERPOOL: Tréner Liverpoolu Brendan Rodgers poprel, že by naliehal na reprezentačného kouča Roya Hodgsona, aby nechal odpočívať Raheema Sterlinga.

MANCHESTER CITY: Záložník James Milner vraj túži podpísať novú zmluvu s Manchestrom City a v klube zostať.

SUNDERLAND: Írsky futbalista John O'Shea bude aj naďalej pôsobiť v klube účastníka anglickej Premier League AFC Sunderland. Vedenie "čiernych mačiek" oznámilo, že s kapitánom tímu podpísalo novú dvojročnú zmluvu, podľa ktorej bude O'Shea pôsobiť na Stadium of Light minimálne do roku 2017.

ASTON VILLA: Aston Ville zrejme bude v zápase s Evertonom chýbať Fabian Delph. Anglický záložník si počas tréningu poranil rameno.

ASTON VILLA: Ron Vlaar sa po svetovom šampionáte stal pomerne žiadaným hráčom na trhu a Aston Villa môže očakávať ponuky na prestup holandského obrancu. Villans si svojho hráča cení na pätnásť miliónov eur.

FULHAM: Novým trénerom Fulhamu by sa mohol stať niekto z tria Chris Hughton, Kit Symons a SteveClarke.

CRYSTAL PALACE: Neil Warnock sa vrátil ako manažér do Crystal Palace a dobrými výsledkami londýnsky celok vytiahol mimo zostupové pásmo. V predošlých dňoch anglické médiá prišli s informáciou, že by sa mal skúsený odborník presunúť do vedenia Eagles. Sám Warnock však niečo také popiera.