Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.10.)

nedeľa, 19. október 2014 10:14 | Autor: Branislav Lipták

 Správy dňa z anglickej Premier League (19.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Anglický útočník Daniel Sturridge si na tréningu natiahol lýtkový sval a bude pauzovať ďalšie štyri týždne. Kanonier Liverpoolu sa mal vrátiť na zelené trávniky po päťtýždňovej prestávke zavinenej zranením stehna.

MANCHESTER UNITED: Pravý obranca Dani Alves by mal v lete, keď mu vyprší zmluva s Barcelonou, zamieriť do Manchestru United.

MANCHESTER UNITED: Dvadsaťtriročný turecký obranca Semih Kaya z Galatasarayu údajne odmietne ponuku od Atlética Madrid, aby sa namiesto toho mohol presunúť do Manchestru United.

MANCHESTER CITY: Manchester City sa zrejme nejakú dobu bude musieť zaobísť bez Franka Lamparda. Ten síce stihol vybojovať pre svoj ​​tím penaltu a teda gól na 2: 1, zároveň pre neho ale víkendový šláger Premier League skončil už po 26 minútach vinou poraneného predného stehenného svalu. Bývalý stredopoliar Chelsea musel byť z ihriska odnesený na nosidlách.

MANCHESTER CITY: Samir Nasri sa zotavuje zo zranenia slabín a už o týždeň by však mohol začať s tréningom. Uviedol to manažér Manchestru City Manuel Pellegrini, ktorý francúzskeho stredopoliara nemôže využiť od septembrového zápasu Ligy majstrov v Mníchove.

CHELSEA: Útočník Diego Costa z Chelsea si teraz chvíľu nezahrá. Podľa niektorých správ má problémy so zadným stehenným svalom a čaká ho trojtýždňová pauza.

CHELSEA: Kouč José Mourinho nemá problém s tým, že jeho kolega Arséne Wenger nebol potrestaný za vzájomný incident, ku ktorému medzi oboma mužmi v minulom kole došlo. Jedným dychom ale dodal, že urobiť niečo také on, určite trest dostane.

SWANSEA: Swansea sa možno stane prvým tímom v histórii Premier League, ktorý zakáže svojmu hráčovi reprezentovať rodnú krajinu. Waleský klub totiž nechce pustiť útočníka Wilfrieda Bonyho do Afriky, kde vyčíňa smrtiaca ebola.

SUNDERLAND: Alen Halilovic by mohol z Barcelony odísť zbierať hernú prax do iného klubu. Podľa miestnych médií má o hosťovanie chorvátskeho mladíka záujem Sunderland.