Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.10.)

pondelok, 20. október 2014 06:02 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (20.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Stredopoliar Raheem Sterling by mal čo nevidieť podpísať s Liverpoolom nový kontrakt, podľa ktorého si príde na 100 000 libier týždenne. Reds chcú týmto krokom utíšiť záujem zo strany Realu Madrid.

LIVERPOOL: Obranca Glen Johnson odmietol predĺžiť zmluvu s Liverpoolom a zdá sa, že v lete vyskúša angažmán v zahraničí.

MANCHESTER UNITED: Z kabíny Realu Madrid presakujú informácie, že Real v januári chystá ponuku na Adnana Januzaja - devätnásťročného krídelníka Manchestru United.

MANCHESTER UNITED: Manchester United si vyhliadol jednu posilu v Taliansku. Anglický celok by údajne rád získal Matteo Darmiana z Turína, ktorý by za svoju oporu mal inkasovať približne 15 miliónov libier. Červeným diablom sa 24-ročný obranca zapáčil vďaka svojej univerzálnosti.

CHELSEA: Diego Costa sa z reprezentačného zrazu vrátil do Chelsea zranený pričom manažér José Mourinho potom uviedol, že do polovice novembra bude brazílsky kanonier so španielskym pasom plne k dispozícii aj národnému tímu.

CHELSEA: Kmeňový hráč Chelsea Fernando Torres bude na dobu dvoch rokov hosťovať v AC Miláno. V rozhovore pre talianske médiá sa španielsky útočník vyjadril o svojej ďalšej budúcnosti. "Ak sa vrátim do španielskej La Ligy, jedinou mojou voľbou je Atlético Madrid.“

ARSENAL: Dvadsaťjedenročný chorvátsky stredopoliar Marcelo Brozović z Dinama Záhreb by mohol za 6,5 milióna libier prestúpiť do Arsenalu Londýn.

ARSENAL: Jack Wilshere nedohrál stretnutie Arsenalu s Hullom City kvôli zraneniu členka. Vyšetrenie však ukázalo, že by sa nemalo jednať o nič vážne a stredopoliar by tak mal byť Gunners opäť čoskoro k dispozícii.

NEWCASTLE a WEST HAM: Newcastle v januári skúsi kúpiť útočníka Andyho Carrolla, ktorý sa počas svojho súčasného angažmánu vo West Hame skôr trápi.