Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.10.)

pondelok, 20. október 2014 06:03 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Stredopoliar Raheem Sterling by mal čo nevidieť podpísať s Liverpoolom nový kontrakt, podľa ktorého si príde na 100 000 libier týždenne. Reds chcú týmto krokom utíšiť záujem zo strany Realu Madrid.

REAL MADRID: Z madridskej kabíny presakujú informácie, že Real v januári chystá ponuku na Adnana Januzaja - devätnásťročného krídelníka Manchestru United.

ATLÉTICO MADRID: Kmeňový hráč Chelsea Fernando Torres bude na dobu dvoch rokov hosťovať v AC Miláno. V rozhovore pre talianske médiá sa španielsky útočník vyjadril o svojej ďalšej budúcnosti. "Ak sa vrátim do španielskej La Ligy, jedinou mojou voľbou je Atlético Madrid.“

VALENCIA: V zostave Valencie sa vo včerajšom zápase na pôde Deportiva neobjavil AndréGomes, pretože portugalský stredopoliar má zranený stehenný sval.

CÓRDOBA: Ani na ôsmy pokus sa Córdoba nedočkala prvej výhry v sezóne, keďže cez víkend doma podľahla 1: 2 Malage. "Nebol to najhorší výkon, ale vyhrali sme strašne málo súbojov. O svoju prácu sa nebojím, posunieme sa dopredu a s hráčmi zostanem až do konca," povedal tréner Albert Ferrer.

ELCHE: Gabi Mudingayi by sa mal dnes stať novou posilou španielskeho Elche. Belgický stredopoliar je aktuálne bez angažmánu, keďže na konci minuloročnej sezóny mu vypršala zmluva v Interi Miláno.

GETAFE: Victor Piţurcă opustil pozíciu trénera národného tímu Rumunska a zväz hľadá nástupcu. Podľa tamojších médií je na zozname aj súčasný kouč španielskeho Getafe Cosmin Contra.