Main Content

OTS: Lyžiarske strediská sú opäť lepšie – novinky pre zimnú sezónu 2014/2015

pondelok, 20. október 2014 11:05 | Autor: TASR

Lyžiarske strediská sú opäť lepšie – Najnovšie novinky pre zimnú sezónu 2014/15!

Kolín nad Rýnom/Bratislava (TASR/OTS) - Lyžiari a snowboardisti sa môžu bláznivo tešiť na tohtoročnú zimu. Prevádzkovatelia lyžiarskych stredísk stavili na úspech, a pre sezónu 2014/15 opäť poriadne pripravili vleky a zjazdovky, aby mohli svojim hosťom ponúknuť lyžovačku vo veľkom a komfortnom štýle. Predstavujeme vám najvýznamnejšie novinky z Álp.

Rakúsko, krajina lyžiarov! Leto sa nieslo v znamení veľkých zmien, predovšetkým na 5 tirolských ľadovcoch. Na ľadovci Hintertux sa do dejín zapísala nová luxusná lanovka s vyhrievanými sedadlami. S osvetleným lyžiarskym tunelom v Kaunertale, adrenalínovými pretekmi v Söldene a novou ľadovou jaskyňou v údolí Stubaital vám tento nádherný ľadovcový región prináša veľa vzrušenia. Okrem toho vám Ischgl ponúka nový rekord, a to lanovku Pardatschgratbahn a v stredisku Silvretta Montafon premáva na kopec Hochjoch-Totale nová panoramatická kabínková lanovka. Vyvrcholením je najväčšia navzájom prepojená lyžiarska oblasť v Rakúsku: SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, ktorá je hrdá na celkom novopostavenú lanovku Aualm-Bahn, ktorou by sa v budúcnosti mali skrátiť čakacie doby. Novinku ponúka aj francúzske mega lyžiarske stredisko Trois Vallées, kde nájdete nové moderné vleky a freeride zjazd „Liberty Ride“. V talianskom Južnom Tirolsku máte vďaka dokončeniu novej kabínkovej lanovky Ortler-Rondain v Suldene a novej lanovky Drei-Zinnen-Bahn v Sextenských Dolomitoch k dispozícii hneď 5 km nových zjazdoviek.

A to nie je všetko! Podrobné informácie a ďalšie správy z lyžiarskych stredísk nájdete v našej tlačovej správe tlačovej správe (tlac.snowtrex.sk).

Pre ďalšie informácie a tlačový materiál nás informujte na:

TravelTrex GmbH

Jana Rackova

tlac-sk@traveltrex.com

Tel. 02/33 45 65 05

TravelTrex patrí v Európe k predným organizátorom zimných zájazdov a ponúka atraktívnu zimnej dovolenky so skipasom, ktoré sú dostupné na internete v 15 jazykoch a v 20 krajinách. Viac informácií nájdete tu: http://tlac.snowtrex.sk/newsroom/

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.