Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.10.)

utorok, 21. október 2014 06:28 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (21.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: S veľkou dávkou šťastia triumfovali futbalisti FC Liverpool nad ihrisku Queens Park Rangers v nedeľňajšom stretnutí anglickej Premier League (3:2). Štyri z piatich gólov na štadióne Loftus Road padli v záverečných siedmich minútach. "V prvom rade musím povedať, že sme mali obrovské šťastie. Domáci si určite nezaslúžili prehrať, v prvom dejstve boli lepším tímom.“ uviedol tréner Liverpoolu Brendan Rodgers.

LIVERPOOL: Tréner Realu Madrid Carlo Ancelotti popiera záujem španielskeho celku o krídelníka Raheema Sterlinga z Liverpoolu.

MANCHESTER UNITED: Brazílčan Dani Alves zatiaľ nedostal ponuku z Manchestru United a údajne jedná o predĺžení zmluvy v Barcelone.

ARSENAL a TOTTENHAM: Tottenham zvažuje, že v januári ponúkne Arsenalu desať miliónov libier za útočníka Lukasa Podolskeho.

SUNDERLAND: Futbalisti Sunderlandu sa po víkendovom debakli 0:8 na ihrisku Southamptonu snažia napraviť si reputáciu pred vlastnými fanúšikmi. Hráči dokonca zvažujú, že 2500 priaznivcom, ktorí merali cestu na súperov štadión preplatia náklady.

STOKE CITY: Asmir Begović by v dohľadnej dobe mohol opustiť Stoke City a zamieriť do Realu Madrid. Aspoň to tvrdia španielske médiá, podľa ktorých je bosniansky brankár pre Biely balet zaujímavý pre prípad, že by z klubu odišiel Iker Casillas.

CRYSTAL PALACE: Služby dvoch hráčov si poistí Crystal Palace - nové kontrakty dostanú obrancovia Damien Delaney a Joel Ward.

MILLWALL: Druholigový Millwall umožnil v internetovej ankete vybrať fanúšikom vonkajšiu sadu dresov pre novú sezónu. Lenže keď sa ukázalo, že sa jej zúčastnili väčšinou priaznivci súperov a vybrali ružovú farbu, zvolil klub tradične modrobielu kombináciu.