Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.10.)

streda, 22. október 2014 08:02 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (22.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Manchester United plánuje ponúknuť Barcelone 20 miliónov libier za návrat obrancu Gerarda Piquého.

MANCHESTER UNITED: Manchester United údajne ponúka záložníkovi Samimu Khedirovi z Realu Madrid kontrakt s ročným príjmom 5,5 milióna libier.

MANCHESTER UNITED: Ángel Di María nedohral zápas anglickej ligy na pôde WBA. Stredopoliar Manchestru United si poranil stehenný sval. Dĺžka rekonvalescencie zatiaľ nie je známa.

LIVERPOOL: Bývalý obranca Liverpoolu Jamie Carragher sa domnieva, že útočník Mario Balotelli by mal v dueli Ligy majstrov proti Realu Madrid zostať na lavičke.

ARSENAL a TOTTENHAM: Nemecký útočník Lukas Podolski dosť ťažko nesie, že ho kouč Arsenalu Arsene Wenger príliš nezapája do hry. V posledných týždňoch sa objavili v Anglicku špekulácie, že by mohol Gunners opustiť, čo ani sám hráč nevylučoval. Na prípadnú ponuku Tottenhamu však samotný hráč rezolútne odpovedal odmietavo.

NEWCASTLE: Siem de Jong si zhruba pred mesiacom na tréningu Newcastlu poranil stehenný sval a zranenie si vyžiada ešte minimálne dvojmesačné liečenie. Agilný záložník bude svojmu klubu znovu k dispozícii až v novom roku.

EVERTON: Steven Naismith je so štyrmi gólmi najlepším ligovým strelcom Evertonu a zmluva má len  do konca budúcej sezóny. Vedenie liverpoolskeho celku však napriek tomu zatiaľ neplánuje so škótskym reprezentantom začať rokovania o novom kontrakte.

SUNDERLAND: Anglický klub AFC Sunderland ponúkol po zahanbujúcej prehre 0:8 na ihrisku Southamptonu fanúšikom refundáciu lístkov. Na sobotňajší duel Premier League vycestovalo na tisíc kilometrov dlhú cestu zo severu na juh krajiny takmer 2500 priaznivcov a lístky stáli 35 eur.