Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.10.)

piatok, 24. október 2014 11:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (24.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: José Mourinho vyhlásil, že Španiel Cesc Fabregas by sa mohol stať v budúcnosti kapitánom tímu z Londýna. ,,Už chápem prečo bol kapitánom Arsenalu, keď bol taký mladý. Je to lepší chlapec, než som čakal."

CHELSEA: V súvislosti sa novým kapitánom Jose Mourinho podpichol aj tím FC Barcelona. Vyhlásil, že Barcelončania zrejme ani nevedeli, aký dobrý Cesc Fabregas je a stavali ho na posty, ktoré mu vôbec nesedeli.

CHELSEA: Fanúšikov poriadne znechutila možná zimná posila, stopér Antonio Rüdiger zo Stuttgartu. Ten sa nechal počuť, že je fanúšikom konkurenčného Arsenalu.

CHELSEA: Zloženie útoku Chelsea v zápase s Manchestrom United je zatiaľ veľmi nejasné. Diego Costa bol včera prepustený z nemocnice, kde istý čas pobudol kvôli žalúdočným problémom.

ARSENAL & TOTTENHAM: V Premier League by mohol v budúcej sezóne hrávať 18-ročný krídelník Demarai Gray z Birminghamu. Záujem oňho už teraz javia Gunners aj Spurs.

TOTTENHAM: Manažér Mauricio Pochettino sa stavia veľmi odmietavo k možnému odchodu obrancu Jana Vertonghena.

LIVERPOOL: Ešte desať dní nebude k dispozícii stopér Mamadou Sakho. Zranený stehenný sval ho teda pripraví o najbližší ligový zápas s Hullom City.

MANCHESTER UNITED: Červení diabli sa dohodli s brankárom Victorom Valdésom, že v rámci rekonvalescencie začne s trénovaním práve na Old Trafford.

SOUTHAMPTON: V januári by mohol káder Svätcov posilniť 34-ročný holandský útočník Dirk Kuyt. Jeho aktuálnym pôsobiskom je Fenerbahce a do Anglicka sa môže vrátiť po 2 rokoch.

SWANSEA CITY: Na jeden mesiac si pôjde obranca Curtis Obeng zahrať na hosťovanie do Newportu County. Celok je účastníkom League 2.

CRYSTAL PALACE: Škótsky záložník James Arthur vynechá najbližší ligový zápas s West Bromwichom pre zranenie kolena. Chýbať bude aj stopér Scott Dann, ktorého trápia bedrá.

CRYSTAL PALACE: Kritika rozhodcov po zápase s Chelsea môže vyjsť Neila Warnocka draho. FA nenechala slová tohto lodivoda bez povšimnutia a bude sa im venovať.

STOKE CITY: Šesťtýždňový oddych si vyžiada zlomená noha záložníka Glenna Whelana. Zranenie si odniesol z kvalifikačného zápasu MS proti Nemecku.

WEST HAM: The Hammers sú zatiaľ na skvelom 4.mieste, no vedenie ešte predĺženie zmluvy manažérovi Samovi Allardyceovi neponúklo. Ten je však profesionál a nervózny z toho nie je. Chce podávať požadované výsledky aj naďalej.

NEWCASTLE: Hosťovanie v Guingampe Sylvaina Marveauxa ostane len hosťovaním. Tréner francúzskeho klubu síce ocenil jeho kvality, ale verí, že stredopoliarova budúcnosť je vo veľkom futbale. Preto ho vráti do Británie.

SUNDERLAND: Z ponuky voľných hráčov bol povolaný pravý obranca Anthony Révellére. Francúz obliekal v minulej sezóne dres Neapolu.