Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.10.)

sobota, 25. október 2014 09:39 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: AS Rím v zime plánuje získať krajného obrancu a v širokom zozname možných posíl je aj meno 29-ročného Brazílčana Adriana Correiu.

BARCELONA: Pred derby zápasom s Realom sa zotavil defenzívny záložník Sergio Busquets. Problémy v oblasti bedier sú teda minulosťou.

REAL MADRID: Biely balet zvažuje, že sa pokúsi kúpiť útočníka Javiera Hernándeza. Nie je však spokojný s čiastkou 17 miliónov libier, ktorú za hráča pýta jeho klub, Manchester United.

REAL MADRID: Na El Clásico má vystužiť obranu aj vyliečený Sergio Ramos. Otázny bol štart druhého stopéra, Pepeho, ktorý má vraj ľahšie zdravotné problémy, ale aj tak nastúpi.

REAL MADRID: Ešte jeden týždeň potrebuje Gareth Bale na rekonvalescenciu. Svalové zranenie ho pripravilo o tri zápasy.

VALENCIA: Dnes v domácom prostredí absolvuje svoj zápasový debut Álvaro Negredo. Na 29-ročného útočníka sa po príchode naviazali dve zranenia, takže ešte neodohral ani minútu.

REAL SOCIEDAD: Dnešný súboj v Córdobe môže definitívne zlomiť krk trénerovi JagoboviArrasatemu. Veľkými kandidátmi na post trénera sú Pepe Mel alebo Juande Ramos.

CELTA VIGO: Podľa slov asistenta trénera Španielska, Toniho Grandeho, skladá La Roja úplne nový tím a počíta so širokým spektrom hráčov. Pod drobnohľadom je aj 28-ročný útočník Nolito, ktorý v minulosti hrával za „béčko“ Barcelony a Benficu.

DEPORTIVO: Maródka La Coruñe sa včera zúžila o dvoch hráčov. Zatrénoval si už obranca Roberto Canella aj záložník Juan Domínguez.

REAL MADRID vs BARCELONA: Dnes je na programe tradičný španielsky futbalový sviatok. V tabuľke tretí Real privíta lídra z Barcelony. Katalánci v La Lige ešte nedostali gól, ale Madridčania majú najlepší útok v sezóne. Ťahajú navyše 8-zápasovú sériu víťazstiev vo všetkých súťažiach. Barça by rada napodobnila marec 2014, kedy v Madride vyhrala 4:3. Stretnutie sa začína o 18:00.