Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.10.)

nedeľa, 26. október 2014 09:36 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (26.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ASTON VILLA & MANCHESTER UNITED: Budúcnosť 25-ročného záložníka TomaCleverleyho by sa mohla písať vo Villa Parku. Aston Villa má údajne dohodnutú prípadnú opciu, no ešte sa nerozhodla, či ju využije.

MANCHESTER UNITED: V Zenite Petrohrad si United vyhliadli argentínskeho obrancu Ezequiela Garaya. Zároveň nie je vylúčené, že ponúknu zmluvu aj brankárovi Victorovi Valdésovi, ktorý sa momentálne ako voľný hráč pripravuje v ich kempe.

CHELSEA: Loïc Rémy má pred sebou päťtýždňovú pauzu, ktorú mu zavinilo zranené trieslo. Okrem dnešného súboja s Manchestrom United si tak nezahrá ani proti QPR, Liverpoolu a Mariboru.

MANCHESTER CITY: Po druhej prehre v sezóne začali novinári odpisovať Citizens z boja o titul. Manuel Pellegrini ale žiadnu paniku nepripúšťa: „Sme v dobrej pozícii a neexistuje žiaden cieľ, ktorý by sme nemohli dosiahnuť. Uvidíme, čo predvedie Chelsea, ale stále je tu 87 bodov, o ktoré možno hrať.

ARSENAL: Včera na pôde Sunderlandu po dlhej dobe sedel na lavičke Theo Walcott. Do zápasu však nezasiahol, takže neprispel k víťazstvu svojho tímu 2:0.

ARSENAL: K prestupu do Londýna sa výrazne priblížil záložník Sami Khedira. Futbalista Realu Madrid je ochotný poberať skromnejších 80 tisíc libier týždenne, takže loptička je na strane Arsenalu.

WEST HAM: Kladivári šokujú anglický futbal aj naďalej. Včera si doma poradili s Manchestrom City 2:1 gólmi Morgana Amalfitana Diafru Sakha. V tabuľke im tak patrí naďalej štvrté miesto.

WEST HAM: Strelec včerajšieho víťazného, Diafra Sakho, bol v 89.minúte striedaný pre zranenie ramena. Fanúšikovia dúfajú, že nejde o nič vážne.

WEST HAM & CRYSTAL PALACE: Belgické mužstvo KRC Genk už dostalo niekoľko ponúk na dobre hrajúceho defenzívneho záložníka Karu Mbodja. Senegalčan by od zimy mohol nastupovať za The Hammers alebo The Eagles.

SWANSEA CITY: Dvojgólový Bony Wilfried zariadil víťazstvo 2:0 nad Leicesterom City. Labute dokázali opäť vyhrať po päťzápasovej šnúre strát. „Viaceré prvky z tréningu sa odzrkadlili. Bol na nás menší tlak, ale hráči sa s ním vysporiadali dobre.“ skomentoval výkon manažér Garry Monk.