Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.10.)

pondelok, 27. október 2014 09:20 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (27.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Suverénny líder súťaže si pripísal druhú stratu bodov a opäť s tímom z Manchestru. Na Old Trafford Londýnčania remizovali 1:1 po góle Didiera Drogbu a v samom závere inkasovali vyrovnávajúci gól.

MANCHESTER CITY: Pred disciplinárnu komisiu sa s najväčšou pravdepodobnosťou postaví Sergio Agüero. Argentínčan v ligovom zápase s West Hamom prišliapol protihráča Marka Nobla.

MANCHESTER CITY: Obrovská spokojnosť v Celticu Glasgow panuje s útočníkom JohnomGuidettim a obrancom Jasonom Denayerom. Ich hosťovanie by sa teda mohlo ľahko zmeniť na trvalý prestup.

MANCHESTER CITY: Už budúcu nedeľu by mohol byť k dispozícii aj Samir Nasri. Ten absolvoval operáciu s trieslami a jeho rekonvalescencia je v poslednej fáze.

MANCHESTER UNITED: Na predĺžení zmluvy by sa mal dohodnúť Rafael. Brazílsky obranca je aktuálne zaviazaný do leta 2016, no rád by vo farbách United pokračoval aj naďalej.

MANCHESTER UNITED: Podľa posledných správ začína prebiehať vyjednávanie o zotrvaní Javiera Hernándeza v Reale Madrid. Angličania sa tejto možnosti nebránia, no Real ponúka 12 miliónov libier, čo o je päť miliónov menej ako pýtajú.

MANCHESTER UNITED: Vo včerajšom dueli chýbal útočník Radamel Falcao, ktorý sa zranil na tréningu a klub jeho zranenie bližšie nešpecifikoval. Nehral ani obranca Phil Jones pre zranenú holeň.

LIVERPOOL: Na Anfield Road sa rozhodli nepokračovať v spolupráci s obrancom GlenomJohnsonom a anglický reprezentant si hľadá nový klub. Záujem zatiaľ prejavil Galatasaray.

TOTTENHAM: Športový riaditeľ Franco Baldini bol údajne trikrát na zápase ChristophaKramera a teraz spraví všetko, aby tohto defenzívneho záložníka získal. Nemec je aktuálne na hosťovaní z Bayeru Leverkusen v Mönchengladbachu.

STOKE CITY: 24-ročný útočník Bojan Krkić dáva rázne najavo svoju nespokojnosť s herným vyťažením u Hrnčiarov. Údajne dokonca pohrozil, že ak nezačne hrávať pravidelne, prestúpi.

WEST HAM: Výkonmi doslova žiariaci Diafra Sakho dostane čoskoro novú zmluvu. Šesťgólový strelec z tejto sezóny bude teda trápiť obrany anglických klubov dlhšie.

NEWCASTLE: Aj po 9 odohraných kolách je manažér Alan Pardew presvedčený, že jeho tím má na pohárovú Európu. Straky sú na 14.mieste, keď včera vyhrali na pôde Tottenhamu.

WEST BROMWICH: Talentovaný útočník z Burundi, reprezentujúci Anglicko, Saido Berahino by mohol svoj tím opustiť za čiastku 25 miliónov libier.