Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.10.)

utorok, 28. október 2014 09:10 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Tri týždne si nezahrá Andrés Iniesta. Barcelonský záložník nedohral víkendové El Clásico a nepredstaví sa proti Celte Vigo, Ajaxu a Almeríi.

BARCELONA: Podľa niektorých informácií má Pedro Rodríguez v pláne odísť z Barçy. Okrem toho sa údajne dohaduje na angažmáne s Arsenalom Londýn.

BARCELONA: Viacerí kritici sa púšťali do výkonu Lionela Messiho proti Realu Madrid. Ten však hral pod analgetikami. Aspoň tak ho ospravedlňuje FC Barcelona. Hviezdny kanonier má zranený členok a nevyjadruje sa k tomu, ako dlho ho táto nepríjemnosť bude sužovať.

REAL MADRID: Trojmesačný zákaz činnosti pre Zinedina Zidana bol potvrdený. Legendárny Francúz viedol Castillu napriek tomu, že nemal potrebnú kvalifikáciu. Trest dostane aj jeho kolega, Santiago Sanchez. Verdikt vyjde na svetlo sveta v stredu.

REAL MADRID: AC Miláno by rado získalo posilu zo stredu poľa Bieleho baletu. Podľa najnovších správ sa zaujíma o Asiera IllaramendihoIsca.

REAL MADRID: V talianskej tlači sa rieši aj možný prestup Stephana Lichtsteinera do Španielska. Skúsený švajčiarsky bek by si to mohol z Juventusu namieriť priamo do Realu.

ATLÉTICO MADRID: Zverenci Diega Simeoneho zdolali Getafe, tradične, gólom po rohovom kope. Tréner ale kúskovanie hry rázne obraňuje s tým, že hrať 3 zápasy za týždeň nie je jednoduché a hlavné je, že sú výsledky.

VALENCIA: Na Mestalle pevne veria, že vďaka novému majiteľovi prídu slávne časy. Singapurčan Peter Lim hráčom osobne zagratuloval k víťazstvu nad Elche, čo sa javí ako veľmi povzbudivý a sympatický krok.

DEPORTIVO: Krídelník Lucas Pérez si odniesol zo zápasu s Espanyolom zranené ľavé koleno a musí absolvovať podrobnejšie vyšetrenie.