Main Content

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (29.10.)

streda, 29. október 2014 08:54 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (29.10.)
Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (29.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky zo slovenskej hokejovej scény.

NHL

COLUMBUS: Gólman Columbusu Blue Jackets Sergej Boborvskij si v úvode týždňa na tréningu zlomil prst a svojmu tímu pre to bude chýbať minimálne dva týždne. V zostave by ho mal nahradiť Curtis McElhinney, ktorý sa len nedávno zotavil zo zdravotných problémov, ktoré ho v úvode sezóny sužovali.

NEW JERSEY: Útočník New Jersey Devils Martin Havlát bol zapísaný na listinu zranených hráčov kvôli problémom v dolnej časti tela. Podľa lekárskych prognóz by sa na ľad mohol vrátiť v závere tohto týždňa.

SAN JOSE: Dvojzápasový dištanc dostal od vedenia NHL útočník John Scott zo San Jose Sharks, ktorý sa v súboji s Anaheimom Ducks zapojil do bitky ako hráč zo striedačky.

ANAHEIM: Zadák Anahemu Ducks Ben Lovejoy si zlomil prst na pravej ruke a jeho zranenie ho podľa všetkého pripraví o dva mesiace hry.

KHL

SLOVAN: Novou posilou HC Slovan Bratislava sa stal útočník Tomáš Rachůnek, ktorý sa upísal „belasým“ na kontrakte do konca aktuálneho ročníka. Český forward naposledy obliekal dres metallurgnu Novokz

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

18. KOLO: Výsledky osemnásteho kola slovenskej najvyššej hokejovej súťaže:
HK Nitra – MHC Mountfield Martin 4:2
HK Poprad – HK 36 Hant Skalica 6:1
HC Košice – HKM Zvolen 4:1
Dukla Trenčín – ŠHK 37 Piešťany 3:0
MsHK DOXXbet Žilina  - HC’05 Banská Bystrica 3:2 po samostatných nájazdoch