Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.10.)

streda, 29. október 2014 10:51 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (29.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Manchester City vzdal svoj záujem o nemeckého stopéra Matsa Hummelsa. To zvyšuje šancu Arsenalu priviesť hráča Borussie Dortmund.

MANCHESTER CITY: Citizens sa ale chystajú zamiešať karty v hre o iného Nemca. Vstúpia do boja o Samiho Khediru z Realu Madrid.

CHELSEA: Možno až 6 týždňov bude chýbať útočník Diego Costa. Brazílsko-španielsky kanonier totiž zvažuje možnosť, že problémy so stehenným svalom vyrieši operáciou.

CHELSEA & SOUTHAMPTON: Ľavému obrancovi Ryanovi Bertrandovi sa zapáčilo v zostave The Saints a klub sa už začal dohadovať s Chelsea o zmene hosťovania na trvalý prestup.

TOTTENHAM & SOUTHAMPTON: Jednou z vysnívaných zimných posíl Mauricia Pochettina je 25-ročný útočník Jay Rodriguez zo Southamptonu. Kohúti chcú ponúknuť Svätcom 15 miliónov libier.

SOUTHAMPTON & TOTTENHAM: V januári by mohol prísť na St.Mary’s Stadium 21-ročný forward Harry Kane, ktorý je hráčom Tottenhamu.

LIVERPOOL: Bývalý útočník Swansea, Ian Walsh, rázne kritizoval Liverpool za to, že v lete nepriviedol Bonyho Wilfrieda, ale Maria Balotelliho. Zároveň The Reds odporúča, aby v zime kúpili strelca z Pobrežia Slonoviny.

LIVERPOOL: S veľkou špekuláciou prišla talianska tlač. Ak sa Mario Balotelli na Anfield Road nechytí, za pomerne lacné peniaze môže ísť do Neapola.

LIVERPOOL: Viacerí gólmani boli v posledných mesiacoch spájaní s Liverpoolom. Definitívnou voľbou by mal byť 28-ročný Kiko Casilla, ktorého sa vedenie pokúsi v zime kúpiť z Espanyolu.

MANCHESTER UNITED: Zranenie na tréningu možno pripraví Waynea Rooneyho aj o ďalší ligový šláger. V útoku by mohol chýbať aj proti Manchestru City.

MANCHESTER UNITED: Do Turecka odletel Ryan Giggs, aby si odpozoroval útočníka Abdula Majeeda Warisa, ghanského útočníka z Trabzonsporu.

STOKE CITY: Stopér Robert Huth doliečil vážne zranenie kolena, ale do hry ešte nezasiahne. Na tréningu si privodil ďalšie zranenie, tentokrát lýtka.

PREMIER LEAGUE: Mark Clattenburg, ktorý viedol zápas West Bromwichu s Crystal Palace, bol suspendovaný. Na zápas cestoval bez svojich asistentov, navyše sa telefonicky spojil s Neilom Warnockom, manažérom hostí.