Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.10.)

štvrtok, 30. október 2014 06:26 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (30.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Chelsea už hľadá náhradu za kapitána Johna Terryho. Za 24 miliónov libier zvažuje nákup Gerarda Piquého z Barcelony.

ARSENAL: Arsenal sa zaujíma o dvadsaťštyriročného poľského stredopoliara Grzegorza Krychowiaka, ktorý má v zmluve so Sevillou výkupnú klauzulu vo výške 24 miliónov libier.

ARSENAL: Žiadaným tovarom sa na prestupovom trhu stáva Gonçalo Guedes z lisabonskej Benficy. Talentovaný krídelník zatiaľ nastupuje za rezervný tím portugalského veľkoklubu a medzi záujemcov o 17-ročného hráča sa radí už aj Arsenal.

MANCHESTER UNITED: Ashley Cole zatiaľ v AS Rím príliš nežiari a preto silnejú špekulácie, že sa už v januári vráti do vlasti. Podľa anglických denníkov  má o tridsaťtriročného ľavého beka záujem aj Manchester United.

TOTTENHAM: Tottenham cez víkend nezvládol domáci zápas s Newcastlom . Manažér MauricioPochettino si posťažoval na to, že menšia veľkosť trávnika na White Hart Lane je pre jeho tím nevýhodou.

STOKE CITY: Bojan Krkić v lete prestúpil z Barcelony do Stoke City, kde sa mu ale nedarí a možno už v januári sa vráti späť do Španielska. O dvadsaťštyriročného útočníka javí záujem Deportivo La Coruña, no pre klub bude asi problém výška hráčovho platu.

WEST HAM: Alexandre Song odišiel v lete hosťovať z Barcelony do anglického West Hamu a do katalánskeho klubu sa už podľa svojich slov vracať nemieni.

HULL: Nottingham Forest túži priviesť na hosťovanie nevyužitého krídelníka Toma Ince z Hullu.