Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.11.)

sobota, 1. november 2014 06:15 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (1.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Radamel Falcao vynechá nedeľňajšie derby anglickej Premier League proti Manchestru City. Tréner "červených diablov" Louis van Gaal však môže opäť počítať s kapitánom Waynom Rooneym.

MANCHESTER UNITED: AC Miláno a Manchester United chýbajú v európskych pohároch a vo zvyšku sezóny preto budú mať menšie herné vyťaženie. Zástupcovia oboch klubov preto rokujú o vzájomnom priateľskom zápase, ktorý by sa mal konať počas jari.

CHELSEA: Kanonier Chelsea Londýn Diego Costa je pripravený nastúpiť na dnešné londýnske derby v rámci anglickej Premier League proti Queens Park Rangers. 

CHELSEA:Gerard Piqué by sa mohol vrátiť do Anglicka, kde predtým pôsobil v Manchestri United. Podľa anglických médií má o španielskeho obrancu záujem Chelsea a ponúka za neho Barcelone tridsať miliónov eur.

MANCHESTER CITY: Úradujúci anglický majster Manchester City sa bude musieť takmer mesiac zaobísť bez služieb stredopoliara Davida Silvu, ktorého sužuje zranenie kolena.

LIVERPOOL: Kapitán futbalistov FC Liverpool Steven Gerrard priznal, že možno bude nútený odísť z Anfield Road, pokiaľ mu vedenie neponúkne novú zmluvu. Jeho súčasný kontrakt vyprší budúci rok v máji.

ARSENAL: Cédric Soares momentálne nastupuje za lisabonský Sporting, to by však nemuselo platiť dlho. O nádejného obrancu potvrdil svoj záujem Arsenal, ktorý sa tak pridal k rade nemeckých celkov.

ARSENAL: Theo Walcott sa po dlhodobom zranení kolenných väzov vrátil do prípravy Arsenalu. Zápas na pôde Sunderlandu však presedel na lavičke a nenastúpi ani proti Burnley. Manažér ArséneWenger nechce návrat anglického reprezentanta uponáhľať.

ASON VILLA: Alan Hutton nebude v najbližších zápasoch k dispozícii Aston Ville. Škótsky obranca si v tréningu poranil členok.