Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.11.)

sobota, 1. november 2014 06:17 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (1.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Španielsky súd dočasne pozastavil účinnosť zákazu trénovať rezervu Realu Madrid Francúzovi Zinedinovi Zidanemu. Španielska futbalová federácia potrestala bývalého hviezdneho hráča "pusiniek" trojmesačným trestom zákazu činnosti za to, že nemá potrebnú kvalifikáciu.

REAL MADRID: Waleský futbalista Gareth Bale v službách Realu Madrid sa stále nezotavil zo svalového zranenia a nebude k dispozícii "bielemu baletu" v dnešnom súboji La Ligy v Granade.

REAL MADRID: Cristiano Ronaldo bude mať už čoskoro na rodnom ostrove Madeira sochu. Cez tri metre vysoká plastika bude odhalená 21. decembra  v hlavnom meste ostrova Funchalu. Dvadsaťdeväťročný kanonier Realu Madrid pri tej príležitosti tiež dostane najvyššie vyznamenanie aké sa na Madeire udeľuje.

ATLÉTICO MADRID: Vedľa Gabiho sa do zostavy Atlética Madrid pre stretnutie s Cordobou môže vrátiť aj Cristian Ansaldi. Argentínsky zadák si doliečil zranenie stehenného svalu na ľavej nohe.

FC BARCELONA: Gerard Piqué by sa mohol vrátiť do Anglicka, kde predtým pôsobil v Manchestri United. Podľa anglických médií má o španielskeho obrancu záujem Chelsea a ponúka za neho Barcelone tridsať miliónov eur.

REAL SOCIEDAD: David Moyes by sa mohol vrátiť do práce a prevziať Real Sociedad, kde stráca pôdu pod nohami Jagoba Arrasate. Podľa španielskych médií sa škótsky kouč v Londýne stretol s prezidentom baskického klubu Jokinem Aperribayom.